November Zachte Yoga

6 weken reeks YOGA

Na de herfstvakantie start op 18 november een Zachte Yoga reeks van 6 weken in Kine Consult. De reeks is voor iedereen toegankelijk die yoga wil proberen of al yoga beoefent. Je hoeft helemaal geen moeilijke poses te kunnen 😉

De les gaat door op donderdagavond van 20u tot 21u in november (2x) en in december (4x). Specifiek op volgende data:

  • 18/11 – 25/11
  • 02/12 – 09/12 – 16/12 – 23/12

Waarom 6 weken? Door wekelijks yoga te boefenen wordt je lichaam (en geest) de routine langzaam gewoon. De houdingen zullen na een tijdje comfortabeler voelen. Zo ontstaat ook ruimte voor persoonlijke groei.

ZACHTE HATHA

Hatha yoga is de basis – de moeder – van alle yogastijlen. Hatha legt balans tussen lichaam en geest. Elke les maakt gebruik van onze voornaamste tool, onze ademhaling. We doen zachte stretches voor je nek, schouders, rug, heup en benen. Balanshoudingen, zonne- of maangroeten en creatieve flows op een rustiger tempo. Elke les ronden we af met een ontspannen bodyscan voor een goede nachtrust.

PRAKTISCH

Max. 8 deelnemers in ruime zaal. Breng je eigen yogamatje (of gebruik matje ter plaatse).

Locatie: Kine Consult, Ottergemsesteenweg 209, 9000 Gent (parkeren mogelijk)

Prijs:

  • Early bird: 60 euro voor 6 lessen (voor 11/11)
  • Na 11/11: 70 euro voor 6 lessen

Proefbeurt? Schrijf je in voor de eerste les 18/11 aan 12 euro (noteer ‘proefbeurt’ hieronder bij ‘iets meedelen’) en verleng bij interesse voor 5 weken aan 60 euro als er vrije plekjes zijn.

Losse les? Je kan inschrijven voor 13 euro per les (als er vrije plekjes zijn). Noteer ‘losse les + datum’ hieronder bij ‘iets meedelen’.

Online joinen? Je kan inschrijven voor 12 euro per les in december. Noteer ‘online les + datum’ hieronder bij ‘iets meedelen’. Ik bezorg je alle details voor Zoom.

INSCHrijven

Ruime zaal Kineconsult
Arm-schouder stretch

Feedback yogis

– Annelien

“De gentle yoga is een perfecte manier om de werkdag af te sluiten. Dankzij de zachte stem van Ineke en de oefeningen die ieder op z’n eigen niveau kan doen, kom ik helemaal tot rust om dan ontspannen te gaan slapen.” 

– Naomi

“De Yoga lessen van Ineke zijn een echte aanrader, zelfs mij als duracell konijn slaagt ze er in om me tot rust te brengen door de afwisselende en rustgevende oefeningen.”

– Laure

“Ineke begeleidt je in alle kalmte en rust door de yoga sessie waardoor ik mijn hoofd helemaal kan leegmaken. Het helpt me om mijn lichaam soepel en mijn geest helder te houden. Een aanrader!”

– Elien

“Ineke zorgt er met aangename stem en een heel helder begeleide flow voor dat ik goed kan landen na een drukke werkdag. Met een flow die focust op eerst goed stretchen en spieren losmaken, ben ik helemaal klaar voor de actievere poses. Ik ben grote fan van de hatha yoga ’s avonds, zodat ik na opwarmen, wisselende en meer beweeglijke houdingen, en een korte body scan op het einde heerlijk ontspannen kan gaan slapen. Een sessie nidra yoga is al helemaal om goed weg te dromen erna. Ik blijf graag haar lessen volgen!”