Lessen agenda

november REEKS IN KINE CONSULT

Donderdag 20u – 21u
Zachte hatha yoga
6 weken vanaf 18 november

Meer info hier.

LESSEN IN STUDIOS

Dinsdag MatrixYoga Gentbrugge (studio + online)
Gentle yoga 20u30 – 21u30

Inschrijven via matrixyoga

Woensdag MatrixYoga Gentbrugge (studio)
Ochtend yoga 9u45 – 10u45

Inschrijven via matrixyoga

Zondag Rustyworld Innerpeace (online)
Yin yang sunday relax 9u45 – 11u
Inschrijven via rusty.world

oNLINE LESSEN @ my home

Online lessen pauzeren alvast in de zomer juli & augustus.

Zachte yoga bewegingen om je avond relaxed te eindigen. We stretchen lichaam en geest los. En ronden af met een ontspannen bodyscan.

FEEDBACK YoGIS

– Annelien

“De gentle yoga is een perfecte manier om de werkdag af te sluiten. Dankzij de zachte stem van Ineke en de oefeningen die ieder op z’n eigen niveau kan doen, kom ik helemaal tot rust om dan ontspannen te gaan slapen.” 

– Naomi

“De Yoga lessen van Ineke zijn een echte aanrader, zelfs mij als duracell konijn slaagt ze er in om me tot rust te brengen door de afwisselende en rustgevende oefeningen.”

– Laure

“Ineke begeleidt je in alle kalmte en rust door de yoga sessie waardoor ik mijn hoofd helemaal kan leegmaken. Het helpt me om mijn lichaam soepel en mijn geest helder te houden. Een aanrader!”

– Elien

“Ineke zorgt er met aangename stem en een heel helder begeleide flow voor dat ik goed kan landen na een drukke werkdag. Met een flow die focust op eerst goed stretchen en spieren losmaken, ben ik helemaal klaar voor de actievere poses. Ik ben grote fan van de hatha yoga ’s avonds, zodat ik na opwarmen, wisselende en meer beweeglijke houdingen, en een korte body scan op het einde heerlijk ontspannen kan gaan slapen. Een sessie nidra yoga is al helemaal om goed weg te dromen erna. Ik blijf graag haar lessen volgen!”