Zachte yoga op donderdagavond

kom in je lijf

Zachte yoga nodigt je uit ‘in je lijf te komen’ en uit je hoofd. Beweging afgewisseld met relaxatie. De les is voor iedereen toegankelijk die yoga wil proberen of al yoga beoefent. Je hoeft helemaal geen moeilijke poses te kunnen zoals op de foto in de banner 😉

De les gaat door op donderdagavond van 20u tot 21u in Kine Consult praktijk.

ZACHTE HATHA

Hatha yoga is de basis – de moeder – van alle yogastijlen. Hatha legt balans tussen lichaam en geest. Elke les gebruikt onze voornaamste tool, onze ademhaling, om spanningen in je lijf (en hoofd) weg te ‘ademen’. We doen zachte stretches voor je nek, schouders, rug, heup en benen. Balanshoudingen, zonne- of maangroeten en creatieve flows op een rustig tempo. Elke les ronden we af met een ontspannen bodyscan voor een goede nachtrust.

REEKS OF LOSsE LES

In mei en juni staan volgende zes data alvast gepland in Kine Consult:

  • 5, 12 en 19 mei
  • 2, 9 en 16 juni

Door wekelijks yoga te beoefenen wordt je lichaam (en geest) de routine langzaam gewoon. De houdingen zullen na een tijdje comfortabeler voelen. Ook ontstaat zo ruimte voor persoonlijke groei.

PRAKTISCH

Max. 12 yogis in ruime zaal. Breng je eigen yogamatje of gebruik matje ter plaatse.

Locatie: Kine Consult, Ottergemsesteenweg 209, 9000 Gent (parkeren mogelijk)

Prijs:

  • Reeks – Early bird: 60 euro voor 6 lessen (voor 29/04)
  • Reeks – vanaf 29/04: 70 euro voor 6 lessen
  • Losse les: 13 euro
  • Student per les: 10 euro

Graag inschrijven voor de reeks? Stuur ineke@purayogalife.com een mailtje.

Ruime zaal Kineconsult
Arm-schouder stretch

Feedback yogis

– Annelien

“De gentle yoga is een perfecte manier om de werkdag af te sluiten. Dankzij de zachte stem van Ineke en de oefeningen die ieder op z’n eigen niveau kan doen, kom ik helemaal tot rust om dan ontspannen te gaan slapen.” 

– Naomi

“De Yoga lessen van Ineke zijn een echte aanrader, zelfs mij als duracell konijn slaagt ze er in om me tot rust te brengen door de afwisselende en rustgevende oefeningen.”

– Laure

“Ineke begeleidt je in alle kalmte en rust door de yoga sessie waardoor ik mijn hoofd helemaal kan leegmaken. Het helpt me om mijn lichaam soepel en mijn geest helder te houden. Een aanrader!”

– Elien

“Ineke zorgt er met aangename stem en een heel helder begeleide flow voor dat ik goed kan landen na een drukke werkdag. Met een flow die focust op eerst goed stretchen en spieren losmaken, ben ik helemaal klaar voor de actievere poses. Ik ben grote fan van de hatha yoga ’s avonds, zodat ik na opwarmen, wisselende en meer beweeglijke houdingen, en een korte body scan op het einde heerlijk ontspannen kan gaan slapen. Een sessie nidra yoga is al helemaal om goed weg te dromen erna. Ik blijf graag haar lessen volgen!”