Februari & Maart Zachte Yoga

8 weken reeks YOGA

Het nieuwe jaar (her)starten met yoga? In februari start een Zachte Yoga reeks in Kine Consult voor 8 weken. De reeks is voor iedereen toegankelijk die yoga wil proberen of al yoga beoefent. Je hoeft helemaal geen moeilijke poses te kunnen zoals op de foto in de banner 😉

De les gaat door op donderdagavond van 20u tot 21u in februari (4x) en in maart (4x). Geen les in de krokusvakantie. Specifiek les op volgende data:

  • 03/02 – 10/02 – 17/02 – 24/02
  • 10/03 – 17/03 – 24/03 – 31/03

Waarom 8 weken? Door wekelijks yoga te boefenen wordt je lichaam (en geest) de routine langzaam gewoon. De houdingen zullen na een tijdje comfortabeler voelen. Zo ontstaat ook ruimte voor persoonlijke groei.

ZACHTE HATHA

Hatha yoga is de basis – de moeder – van alle yogastijlen. Hatha legt balans tussen lichaam en geest. Elke les maakt gebruik van onze voornaamste tool, onze ademhaling. We doen zachte stretches voor je nek, schouders, rug, heup en benen. Balanshoudingen, zonne- of maangroeten en creatieve flows op een rustiger tempo. Elke les ronden we af met een ontspannen bodyscan voor een goede nachtrust.

PRAKTISCH

Max. 10 deelnemers in ruime zaal. Breng je eigen yogamatje (of gebruik matje ter plaatse).

Locatie: Kine Consult, Ottergemsesteenweg 209, 9000 Gent (parkeren mogelijk)

Prijs:

  • Reeks – Early bird: 80 euro voor 8 lessen (voor 20/01)
  • Reeks – Na 20/01: 90 euro voor 8 lessen
  • Losse les: 13 euro
  • Student: 10 euro

INSCHrijven LOSSE LES via AGENda (CalENDLY)

Ruime zaal Kineconsult
Arm-schouder stretch

Feedback yogis

– Annelien

“De gentle yoga is een perfecte manier om de werkdag af te sluiten. Dankzij de zachte stem van Ineke en de oefeningen die ieder op z’n eigen niveau kan doen, kom ik helemaal tot rust om dan ontspannen te gaan slapen.” 

– Naomi

“De Yoga lessen van Ineke zijn een echte aanrader, zelfs mij als duracell konijn slaagt ze er in om me tot rust te brengen door de afwisselende en rustgevende oefeningen.”

– Laure

“Ineke begeleidt je in alle kalmte en rust door de yoga sessie waardoor ik mijn hoofd helemaal kan leegmaken. Het helpt me om mijn lichaam soepel en mijn geest helder te houden. Een aanrader!”

– Elien

“Ineke zorgt er met aangename stem en een heel helder begeleide flow voor dat ik goed kan landen na een drukke werkdag. Met een flow die focust op eerst goed stretchen en spieren losmaken, ben ik helemaal klaar voor de actievere poses. Ik ben grote fan van de hatha yoga ’s avonds, zodat ik na opwarmen, wisselende en meer beweeglijke houdingen, en een korte body scan op het einde heerlijk ontspannen kan gaan slapen. Een sessie nidra yoga is al helemaal om goed weg te dromen erna. Ik blijf graag haar lessen volgen!”