Connect With Nature – HERFST

6 weken ONLINE PROGRAMMA

Op 18 oktober start mijn online programma ‘Connect With Nature’. De eerste editie gaat door in het nederlands en laat ons verbinden met de herfst. Het seizoen om dankbaar te zijn (met wat we hebben) en los te laten (wat we niet langer wensen). Yoga helpt ons hierbij in balans te brengen. Het is een tool om onze energie te sturen. Denk aan ademhalingsoefeningen, meditatie, ayurveda, filosofie,… om tot een diepere verbinding met jezelf en onze natuur te komen.

De sessies gaan online door op maandagavond van 19u30 tot 21u00 in oktober (2x) en in november (4x – niet in herfstvakantie!). Specifiek op volgende data:

  • 18/10 – 25/10
  • 08/11 – 15/11 – 22/11 – 29/11

Waarom 6 weken?
In een traject van 6 weken is er tijd voor persoonlijke groei en opbouw tijdens de sessies. Door wekelijks samen te komen verbinden we ons met onszelf, elkaar en onze natuur. Tijdens de herfstvakantie is er geen online sessie. Het ideale moment om naar buiten te trekken in het park of bos. Of te reflecteren over de sessies.

Voor wie is het traject?
Het programma is voor iedereen die graag meer wil weten over ‘yoga’ dan enkel de houdingen op de mat. Voor wie op zoek is naar meer balans, innerlijke rust en kracht. Of nieuwsgierig is naar het verbinden van zichzelf met de seizoenen in de natuur!

VERBINDEN MET HERFST

Ik leef met de seizoenen. En jij? De switch van zomer naar herfst vraagt om onze energie in balans te brengen. Voor mij betekent dat: meer rust voor mijn actieve natuur. Misschien ben jij ook zoals ik? Of net omgekeerd? Yoga filosofie en ayurveda brengen jou in balans!

6 weken lang verbinden we lichaam, geest en ziel met de herfst. Buiten in de natuur. Binnen met onszelf. Elke sessie combineert theorie en praktijk (hiervoor hoef je nog geen yoga houdingen te kunnen).

Sessie 1: Moeder natuur ‘herfst’

Sessie 2: Jouw natuur (lichaam, geest en ziel)

Sessie 3: Filosofie naast de mat

Sessie 4: Meditatie zittend & wandelend

Sessie 5: Yoga op de mat

Sessie 6: In balans met self-care

Bonus! Elke sessie ronden we af met een ontspannen bodyscan (yoga nidra) voor een goede nachtrust (op je stoel, yoga mat of bed). Ook ontvang je de replay van elke sessie. Voor wie wil, heb je toegang tot de besloten facebookgroep van onze ‘herfst community’ om vragen te stellen of te verbinden.

PRAKTISCH

In een kleine community is er ruimte voor verbinding dus max. 5 deelnemers.

De sessies gaan live door via Zoom.

De tijd die je vrijmaakt voor het traject is 2u/week. Waarvan 1,5u sessie + 30min reflectie achteraf.

Prijs*:

  • Early bird: 150 euro (voor 11 oktober)
  • Na 11/10: 165 euro

*eerste editie wordt aan een goedkoper tarief aangeboden in ruil voor jouw feedback 🙂

Meer weten? Boek een call hieronder van 15 minuten (via Zoom).

Direct inschrijven? Vul hier je gegevens in & alle details worden je bezorgd!

INSCHrijven

Feedback yogis

– Annelien

“De gentle yoga is een perfecte manier om de werkdag af te sluiten. Dankzij de zachte stem van Ineke en de oefeningen die ieder op z’n eigen niveau kan doen, kom ik helemaal tot rust om dan ontspannen te gaan slapen.” 

– Naomi

“De Yoga lessen van Ineke zijn een echte aanrader, zelfs mij als duracell konijn slaagt ze er in om me tot rust te brengen door de afwisselende en rustgevende oefeningen.”

– Laure

“Ineke begeleidt je in alle kalmte en rust door de yoga sessie waardoor ik mijn hoofd helemaal kan leegmaken. Het helpt me om mijn lichaam soepel en mijn geest helder te houden. Een aanrader!”

– Elien

“Ineke zorgt er met aangename stem en een heel helder begeleide flow voor dat ik goed kan landen na een drukke werkdag. Met een flow die focust op eerst goed stretchen en spieren losmaken, ben ik helemaal klaar voor de actievere poses. Ik ben grote fan van de hatha yoga ’s avonds, zodat ik na opwarmen, wisselende en meer beweeglijke houdingen, en een korte body scan op het einde heerlijk ontspannen kan gaan slapen. Een sessie nidra yoga is al helemaal om goed weg te dromen erna. Ik blijf graag haar lessen volgen!”